Cliff Models, från början till nu.

Under de 25 år verksamheten har funnits har vi byggt upp en gedigen erfarenhet inom konstruktion, modeller och beredning av verktyg. Den tekniska utvecklingen har samtidigt gått stadigt framåt och gett oss möjligheter att göra saker vi bara kunde drömma om när vi tog våra första uppdrag. Vi startade i liten skala, jobbade hårt och målmedvetet och lyckades få både företaget och uppdragen att växa. 2010 var en milstolpe i vår historia. Då tog några av oss som tidigare hade varit anställda över verksamheten och startade Cliff Models i ny regi. Vi började utveckla företaget i en ny riktning och investerade i utrustning och personal. All ny kunskap och energi gjorde att vi fick resurser att ta andra typer av uppdrag, vilket i sin tur ledde till att vi snart behövde höja kompetens- och utrustningsnivåerna ytterligare.     

2012 köpte vi därför Semcons modellavdelning och 2015 tog vi över APP i Trollhättan (som tidigare fungerade som Saabs modell- och produktutvecklingscenter). 

Att skapa något som aldrig gjorts förut eller att lösa ett till synes omöjligt problem, att experimentera med nya material och prova nya tekniska lösningar är vad som driver oss. Vi gillar helt enkelt utmaningar. När en kund ger oss ett uppdrag som innebär att vi måste tänka till ett varv extra då går pulsen upp och alla sinnen skärps. För oss är det oerhört viktigt att vi ger våra kunder den hjälp de och deras idéer behöver och därför måste vi hela tiden jobba för att hålla oss i framkant av utvecklingen. Något vi mer än gärna gör, eftersom det gör vårt jobb till världens roligaste.